Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εφες



Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να βάλει τη συναισθηματική φόρτιση στην άκρη στην επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Αναντολού Εφές

Στο «Sinan Erdem Hall» της Κωνσταντινούπολης αρχίζει η «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού στη Euroleague καθώς για τη 12η αγωνιστική θα παίξει με την Αναντολού Εφές. Θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή του Εργκίν Αταμάν.



Στο Βελιγράδι αντί στην Πόλη Μακάμπι και Εφές για την 14η αγωνιστική της Euroleague

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι γηπεδούχος, αντί της Αναντολού Εφές όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Η Euroleague ανακοίνωσε την παραπάνω απόφαση, καθώς έλαβε υπ’ όψη τις συστάσεις τόσο από την κυβέρνηση του Ισραήλ όσο και από αυτήν της Τουρκίας, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.



Άλωσε ξανά την Πόλη ο Ολυμπιακός!

Με μια μεγάλη εμφάνιση στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Τουρκία την Εφές με 62-74, ισοφάρισε σε 2-2 και φέρνει την σειρά στο ΣΕΦ για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Ο ΟΣΦΠ... ισοφάρισε την ήττα στο ΣΕΦ και πλέον έχει στα χέρια του την μεγάλη πρόκριση.

 



Εφές - Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για την ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς αν δεν κερδίσει απόψε τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στη Εφές στην Κωνσταντινούπολη (Αμπντί Ιπεκτσί Αρένα στις 21:15) μένει εκτός φάιναλ φορ.



Κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό με την Εφές την Παρασκευή

Μεγάλη Παρασκευή θα είναι η ερχόμενη (28/4) για τον Ολυμπιακό που είδε την Αναντολού Εφές να νικά 64-60 στον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη και να κάνει το 2-1 στα πλέι οφ.



Για το 2-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας και να κάνει το 2-0 στις νίκες είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται σήμερα στο στο ΣΕΦ (21:00, ΕΡΤ2) την Εφές, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με οδηγό το πρώτο ματς θα ακολουθήσει το ίδιο αποδοτικό πλάνο ώστε να πλησιάσει μία νίκη από το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.