Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Aνακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ



Στις 10 το πρωί της Πέμπτης ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα που τους αφορούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ενώ θα αναρτηθούν και στα λύκεια όλης της χώρας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα που τους αφορούν από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Παιδείας και πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Θα ανακοινωθούν επίσης τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας σε ειδική διεύθυνση.