Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δίκτυο



ΗΠΑ: Δεκάδες εκρήξεις και πυρκαγιές λόγω προβλήματος στο δίκτυο παροχής αερίου βόρεια της Βοστώνης

Δεκάδες ισχυρές εκρήξεις και πυρκαγιές συγκλόνισαν τρεις κοινότητες βόρεια της Βοστώνης την Πέμπτη, αναγκάζοντας τις αρχές να διατάξουν την κατεπείγουσα απομάκρυνση των κατοίκων πολλών συνοικιών όπου είναι έντονη η οσμή του φυσικού αερίου.



ΔΕΔΔΗΕ: 500 εκατ. ευρώ για κατασκευή και συντήρηση δικτύου

Στα 500 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβων κατασκευών και συντηρήσεων του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για την επόμενη τριετία. 



Al Jazeera: Δεχόμαστε κυβερνοεπίθεση ευρείας κλίμακας

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, που έχει την έδρα του στην Ντόχα, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δέχεται ευρείας κλίμακας «κυβερνοεπίθεση».

«Το Jazeera Media Network δέχεται μια κυβερνοεπίθεση σε όλα του τα συστήματα, τους ιστοτόπους και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε σε ανάρτησή του το δίκτυο στο Twitter.



Επίθεση στο Μάντσεστερ: Εξαρθρώνεται το τρομοκρατικό δίκτυο που έσπειρε τον θάνατο

Μετά από εξαντλητική έρευνα τεσσάρων ημερών από 1.000 αστυνομικούς και ειδικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο Διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει και ξετυλίγεται το κουβάρι του τρομοκρατικού δικτύου, στο οποίο ανήκε ο βομβιστής αυτοκτονίας Σαλμάν Αμπέντι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της DW.



Προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο στα Ιωάννινα και την Άρτα από την έντονη χιονόπτωση

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την ύδρευση των χωριών δημιουργει το πυκνό χιόνι που πέφτει στους ορεινούς δήμους των Ιωαννίνων και της Άρτας.



Ξεκίνησε η αποκατάσταση του δικτύου του ηλεκτρικού ρεύματος στη Σκόπελο και την Αλόννησο

Επαναηλεκτροδοτούνται σταδιακά από τις 6.30 το απόγευμα τα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, μετά από μεγάλο αγώνα των τεχνικών κλιμακίων της ΔΕΗ που έχουν φθάσει στα πληγέντα νησιά των Σποράδων από τις σφοδρές χιονοπτώσεις.