Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

διακοπή κυκλοφορίας



Αττική Οδός: Κλειστή το βράδυ η έξοδος προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα

Η Αττική Οδός, ανακοίνωσε πως από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (15/2) έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (16/2), κλειστή θα παραμείνει λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος η έξοδος προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας (έξοδος 7) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.



Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η κυκλοφορία σε τμήμα επαρχιακής οδού λόγω έντονης βροχόπτωσης

Διακοπή της κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ από το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Πολυκάστρου - Ευζώνων, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (πλημμύρα λόγω έντονης βροχόπτωσης).

H απαγόρευση θα ισχύσει μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.



Κλείνει τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Κλείνει λόγω άσκησης η εθνική οδός Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τον Ευαγγελισμό μέχρι τον Πλαταμώνα.



Λέσβος: Υποχώρησε ο δρόμος-Διακοπή της κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Καλλονής – Μυτιλήνης

Την διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Καλλονής-Μυτιλήνης, στο τμήμα λίγο μετά την διασταύρωση Γερας στην Λαρσο, μετά και την υποχώρηση τμήμα του οδοστρώματος που έχει προκαλέσει την αποκοπή της κίνησης, αποφάσισε της η αστυνομία.

Οι Αρχές του νησιού είναι στο πόδι… Το έδαφος φαίνεται ότι συγκέντρωσε μεγάλο όγκο νερού και «μαλάκωσε», με συνέπεια να υποχωρήσει τμήμα στο δρόμο.



Διακοπή κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης λόγω χιονόπτωσης

Έκλεισε πριν από λίγη ώρα και η Περιφερειακή Οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης, λόγω χιονόπτωσης.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, έως το ύψος του καταστήματος Πανόραμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Διακοπή κυκλοφορίας και αλυσίδες σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία

Το χιόνι και ο παγετός έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.