Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Διακίνηση ναρκωτικών



Εξαρθρώθηκε μεγάλο διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών με ταχύπλοα σκάφη

Ένα μεγάλοι διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με το Λιμενικό πριν από λίγες ημέρες.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στη θαλάσσια περιοχή των Ψαρών τρεις Αλβανοί, ενώ σε άλλη επιχείρηση στο Αγκίστρι έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ακόμη ένας μέλος του κυκλώματος.



Πειραίας: Σύλληψη 5 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών

Η Ασφάλεια Πειραιά προχώρησε στη σύλληψη πέντε ημεδαπών, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Πειραιά, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Οι δράστες χρησιμοποιούσα, για την επίτευξη του σκοπού τους, κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις καθώς και επιχειρησιακές τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε τρίτα πρόσωπα αλλοδαπών.



Πειθαρχική δίωξη για τον σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Υπαρχιφύλακας των φυλακών Πατρών συνελήφθη χθες μετά από ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και δωροδοκία και δωροληψία.
  
Σε έρευνα που ακολούθησε στη φυλακή, βρέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και μικρή ποσότητα κάνναβης (0,6 γραμμ.). 
  



Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών

Αεροπορικές μεταφορές ναρκωτικών ουσιών, μέσω του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με προορισμό την Κρήτη, κατηγορείται ότι έκανε 46χρονος Έλληνας, που συνελήφθη, ύστερα από έφοδο της δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.



Αττική: Εξιχνιάστηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε φυλακές

Εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εγκληματικό κύκλωμα εγκλείστων σε τρεις φυλακές της xώρας, που οργάνωναν και συντόνιζαν την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών.



Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Η ευρύτερη περιοχή των Σερρών αποτελούσε το πεδίο δράσης ενός νεαρού Αλβανού που παραλάμβανε μεγάλες ποσότητες χασίς από δυο ομοεθνείς του στην Θεσσαλονίκη για να τις διακινήσει εκεί. Οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών ακολούθησαν τα ίχνη και κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι μαζί με τους προμηθευτές.