Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δελτίο



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού- Τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.



Βίντεο ντοκουμέντο εξηγεί γιατί οι Αμερικανοί δεν απέτρεψαν τον Αττίλα 2 στην Κύπρο

Φως σε αναπάντητα ερωτήματα για τη δεύτερη εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974 ρίχνει ένα βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Youtube. Για πρώτη φορά ακούγονται Αμερικανοί αξιωματούχοι οι οποίοι εξηγούν γιατί δεν απέτρεψαν την εξάπλωση των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί.



Αυτά είναι τα νέα υπερσύγχρονα «υβριδικά» υποβρύχια του Πούτιν κατά των Αμερικανών! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό πως τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ρωσίας για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας έχουν “τρομάξει” τους Αμερικανούς και γενικότερα τους Δυτικούς στο πλαίσιο του NATO.



Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτοκτόνησε Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα τραγικό και δυστυχές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έβαλε "τέλος" στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος το ΓΕΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.



Πόλεμο νεύρων οι Τούρκοι με NAVTEX: "Φωτιά" στο Αιγαίο

 Μπορεί να τελείωσε η Γαλάζια Πατρίδα, αλλά από ότι φαίνεται στην Τουρκία, η "όρεξη" τους άνοιξε με αποτέλεσμα να προγραμματίζουν ήδη τις επόμενες στρατιωτικές ασκήσεις τους στο Αιγαίο. Έτσι, η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία εξέδωσε μια προκλητικότητα NAVTEX, με την οποία "κλειδώνει" θαλάσσια περιοχή εντός του Αιγαίο για στρατιωτική άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας.



Πλάνα που κόβουν την ανάσα από τους Έλληνες κομάντο στην τρομερή άσκηση «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2019»! - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν την "μάχιμη" 32η Ταξιαρχία πεζοναυτών "ΜΟΡΑΒΑΣ" κατά την διάρκεια της άσκησης, καθώς επίσης και τα στρατιωτικά μέσα και οπλικά συστήματα που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους οι Ελληνικές; Ένοπλες Δυνάμεις, στέλνοντας ένα "ηχηρό" μήνυμα αποτροπής.