Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

δακρυα



Αυτοί είναι οι τρεις τύποι δακρύων που υπάρχουν – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γνωρίζατε πως υπάρχουν τρεις τύποι δακρύων, και καθένας από αυτούς, εξυπηρετεί σε διαφορετικό σκοπό;

Και οι τρεις τύποι δακρύων συνεργάζονται για να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας των ματιών και στην ανταπόκριση στα διάφορα περιβαλλοντικά και συναισθηματικά ερεθίσματα, που μπορεί να αντιμετωπίζετε σε καθημερινή βάση.



Τι διηγείται η νεωκόρος που βρήκε την Παναγία να κλαίει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πήγα να Την καθαρίσω, επειδή έμπαινε κόσμος, για θέμα καθαριότητος, λόγω κορωνοϊού, και την ώρα του Ευαγγελίου, βλέπω στο αριστερό Της μάτι να θολώνει και να πέφτει ένα δάκρυ. Το σκούπιζα, το ξανασκούπιζα, νόμιζα ότι είναι εξωτερικό. Το άφησα για λίγο. Είπε το Ευαγγέλιο, ξαναπάω. Βλέπω και το δεξί και άρχισε να τρέχει το δάκρυ μέχρι κάτω». Ανατρίχιασε ολόκληρη. Την έπιασε ρίγος.



Πώς να καθαρίσετε κρεμμύδια χωρίς να δακρύσετε!

Έχει συμβεί σε όλους μας να καθαρίζουμε ένα κρεμμύδι και λίγα λεπτά μετά να είναι σαν να είδαμε μόλις Το Ημερολόγιο!



Ο Βασίλης Κικίλιας δάκρυσε σε ομιλία του

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του αναφερόμενος στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του,

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη θητεία του στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και η συγκίνηση τον πλημμύρισε.



Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης: Δάκρυα

Μαζί με την ευχούλα -τώρα δεν μπορούμε να πούμε και λεπτομέρειες, αυτό όταν το βρεις μοναχός σου, έχει περισσότερη δύναμη παρά όταν το ακούσεις από τον άλλον- έρχονται τα δάκρυα. Τα οποία δάκρυα λίγο, λίγο, λίγο από εσένα εξαρτάται να τα αυξήσεις.



Μυστικά για κρεμμύδια χωρίς ... δάκρυα

Όλοι μας έχουμε νιώσει αυτή την περίεργη αίσθηση όταν καθαρίζουμε κρεμμύδια, να αισθανόμαστε τσούξιμο και να δακρύζουμε.