Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στον γιο του



Τρία ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά στη Λεμεσό, βιώνοντας την δολοφονία της μητέρας τους και την αυτοκτονία του δράστη πατέρα τους.
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Ο 32χρονος πατέρας και σύζυγος μετέβη στο πατρικό σπίτι της 27χρονης εν διαστάσει συζύγου του, κρατώντας στο χέρι ένα στρατιωτικό αυτόματο G3.

Αρχικά λογομάχησε με τη σύζυγο του και αμέσως μετά άρχισε να τη πυροβολεί στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος της.

Στη συνέχεια γύρισε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε. Μπροστά στο συμβάν ήταν η 10χρονη κόρη τους η οποία τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση.

Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια και του τρίχρονου γιου του ζευγαριού που βγήκε έντρομος στο δρόμο φωνάζοντας «ο μπαμπάς μου σκότωσε τη μαμά μου».

Το ζευγάρι ειχε ακόμα ένα παιδί τριών μηνών. Η μητέρα της 27 χρονης μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγε στο σπίτι και βρήκε σε λίμνη αίματος το ζευγάρι και τη 10χρονη εγγονή της τραυματισμένη.

Στο σπίτι μετέβη η αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες και ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία.

Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ως πιθανότερη αιτία φαίνεται να ήταν η ζήλια του 32χρονου για τη σύζυγο του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει λόγω του βίαιου χαρακτήρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από καταγγελίες, πριν από λίγο καιρό είχε αφαιρεθεί από τον 32χρονο το στρατιωτικό όπλο G3 αλλά η αστυνομία για άγνωστους λόγους, του το επέστρεψε.

Όλοι οι έφεδροι στη Κύπρο έχουν όπλο και σφαίρες στα σπίτια τους.