Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Τεστ» πρόκρισης κόντρα στον Πλατανιά για την ΑΕΚ



Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μετράει η ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Το έργο για τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» μόνο εύκολο δεν είναι, αφού οι Κρητικοί δείχνουν σε καλή κατάσταση και παράλληλα έχουν μία από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει με 3-5-2 τον «Δικέφαλος», με μία παράταξη που θα θυμίζει αρκετά εκείνη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος. Αριστερά και δεξιά θα παίξουν ο Βινίσιους και ο Γκάλο, αντίστοιχα. 

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο, με τον Μπακασέτα πίσω τον ως «κρυφό» κυνηγό. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Τσέλιος, Πέκχαρτ και Μεληκιώτης. Εκτός έμειναν οι Πατίτο, Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, Ντίας και Λαμπρόπουλος.