Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νίκη με «καθαρό» σκορ θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης



Έναν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της φετινής σεζόν δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1). 

Από τη στιγμή που η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι πλέον εφικτός στόχος, οι «πράσινοι» θέλουν να παλέψουν για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου. 

Για αυτό τον λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες και, μάλιστα, με «καθαρό» σκορ, ώστε να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία η ρεβάνς των δύο ομάδων. 

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κουρμπέλη, τον οποίο προτίμησε να προφυλάξει από τη στιγμή που προέρχεται από έναν «ύπουλο» μυϊκό τραυματισμό. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζέκα με τον Ρέις (ή τον Λουντ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες, με τον Κλωναρίδη σε οργανωτικό ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Πίσπας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Εκτός είναι οι Λέτο, Τελάντερμ, Κουρμπέλης και Μπουμάλ.