Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μετρημένα κουκιά η λίστα του Champions League



Από τη στιγμή που το παζλ συμπληρώθηκε με τις μεταγραφές των Ερνάνι και Ιντέγιε, ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του φαίνεται να έχουν έτοιμη τη λίστα των «21» για το Champions League.

 

Μία λίστα στην οποία δεν θα υπάρχουν οι Χάρα (αργά χθες το βράδυ αποδεσμεύτηκε) και Ντοσεβί, ενώ είναι ένα ερωτηματικό τι θα γίνει και με τον Ντουρμάζ, ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία! Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε τον Σουηδό στη λίστα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδέχεται την επόμενη εβδομάδα να μην βρίσκεται καν στο ρόστερ!

Πάμε να δούμε τους σίγουρους: Ρομπέρτο, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ερνάνι, Φουστέρ, Φινμπόγκασον και Ιντέγε.

Αυτοί είναι οι 19 σίγουροι. Μένει να δούμε αν θα μπει και ο Μανιάτης που δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει 100% ή ο… Κασάμι που ακόμα είναι στον «αέρα» και την Τρίτη (1/9) θα ψαχτεί μήπως βρει τελικά ομάδα στην Αγγλία! Ακούγεται ότι μπορεί να ψαχτεί και για Τουρκία! Αν δεν φύγει, ο Ελβετός είναι υποχρεωμένος να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Λογικά θα μπει στους «21» και ο Πουλίδο. Με έναν από τους δύο χαφ και με τον Μεξικανό θα συμπληρωθεί η λίστα που θα δώσει ο Ολυμπιακός το βράδυ στην UEFA για τα παιχνίδια με Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης, στην λίστα «Β» θα είναι οι Βούρος και Χουτεσιώτης.

Όπως διαπιστώσατε ο Αυλωνίτης δεν… χωράει. Ούτως ή άλλως ο 25χρονος στόπερ είναι ξεκάθαρο ότι ο Σίλβα τον έχει πέμπτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας πίσω από τους Ντα Κόστα, Σιόβα, Μποτία και Βούρο.

Αν δεν υπάρξει λοιπόν κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, οι 21 που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Champions League είναι οι παραπάνω.