Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Με Καπίνο στη Λεωφόρο o Ολυμπιακός



Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Μπεσίκτας και παρά την πίκρα και την απογοήτευση υποχρεούται πλέον να στρέψει όλη την προσοχή του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για να κλείσει τη χρονιά με το νταμπλ. 

Ήδη από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει επανεμφάνιση του Στέφανου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Ο Νίκολα Λεάλι έκανε πολλά λάθη χθες και υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοσή του, ενώ κι ο ίδιος δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για δανεικό και ούτως ή άλλως μετά και ό,τι συνέβη χθες είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί το κλίμα και να μείνει. 

Ο Καπίνο ταλαιπωρήθηκε από δύο θλάσεις μέσα σε τρεις μήνες, δεν έχει αγωνιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου και το 2-0 με τη Λάρισα, αλλά τώρα καλείται να παίξει στη Λεωφόρο απέναντι στην παλιά του ομάδα. Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές, κάτι πιθανό αφού αρκετοί παίκτες μετρούν συνεχή ματς. 

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επιχειρείται ήδη προσπάθεια ανασυγκρότησης, καθώς το ντέρμπι της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο για πολλούς λόγους. Με νίκη και σε συνδυασμό με το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος που προηγείται (15:00) οι «ερυθρόλευκοι» αγκαλιάζουν το πρωτάθλημα έχοντας βγάλει πλέον από το πρόγραμμα όλα τα ντέρμπι και θα πάρουν ώθηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ένα νέο στραβοπάτημα θα εντείνει την εσωστρέφεια.