Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κοντονής προς την ΕΛ.ΑΣ. για το μεγάλο ντέρμπι - Αν γίνουν επεισόδια να κάνετε συλλήψεις



Εντολή για συλλήψεις στους τυχόν ταραξίες έδωσε ο Σταύρος Κοντονής στους εκπροσώπους της ελληνικής αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να βάλουν στο περιθώριο τους οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια.

«Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμούς, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Ο Κοντονής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ελληνική αστυνομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις».