Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γι' αυτό ο Μέσι είναι... εκτός!



Ο Μέσι εκτός και η Μπαρτσελόνα σε κρίση! Ο Αργεντίνος δεν είναι ορεξάτος, το πρόβλημα είναι... εντός και το έργο της διοίκησης αρκετά δύσκολο!

Τι τρέχει με τον Μέσι; Ο Αργεντίνος έχει εξαφανιστεί από τα τρία μεγαλύτερα ματς της σεζόν, αφού κόντρα σε Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και απέναντι στη Ρεάλ όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά η παρουσία του κινήθηκε σε ρηχά νερά. Η Μπαρτσελόνα κινείται στους ρυθμούς του Μέσι, αλλά με τον Αργεντίνο εκτός όλη η ομάδα προβληματίζει. «Αν ο Μέσι δεν παίζει καλά, τότε κάτι κακό συμβαίνει μέσα στην ομάδα» ήταν τα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα, τα οποία θυμήθηκε ξανά ο Τύπος της Καταλωνίας και πλέον αναζητούν τους λόγους της  απουσίας του!

Ο Μέσι έχει μείνει απροστάτευτος από την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα προβλήματα με την εφορία, οι τραυματισμοί στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού τον άφησαν εκτός περισσότερο από έναν μήνα. Ο ηγέτης της Μπάρτσα δεν έμεινε στη Βαρκελώνη, επέστρεψε στην Αργεντινή προσπαθώντας να ανακτήσει την ηρεμία του μακριά από τον πόλεμο των ΜΜΕ! Ο Μέσι είχε μεταφέρει στη διοίκηση τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συνέβησαν, αν και η έκρηξή του είχε έρθει όταν κατηγόρησαν και τον πατέρα του σε συμμετοχή δικτύου για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο όπλων!

Τα λόγια του οικονομικού διευθυντή της ομάδας ακόμα ταράζουν τον Αργεντίνο, αφού δεν πρόκειται να ξεχάσει την τοποθέτηση του Φάους «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βελτιώσουμε την σύμβαση σε έναν παίκτη που υπέγραψε πριν έξι μήνες». Ο Μέσι τον είχε τελειώσει λέγοντας πως δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και πως θέλει να κάνει τη Μπαρτσελόνα επιχείρηση. Ούτε όμως και η έλευση του Νεϊμάρ ήχησε καλά στα αυτιά του Αργεντίνου, ειδικότερα όταν έγινε γνωστό πως 40 εκατ. Ευρώ μπήκαν απευθείας στις τσέπες του Βραζιλιάνου! Ο Νεϊμάρ δεν βοήθησε, η Μπαρτσελόνα δεν βελτιώθηκε και η γκρίνια... αυξήθηκε.

Μήπως ο Μέσι ζει και αναπνέει μόνο για το Μουντιάλ; Οπως τονίζεται από το περιβάλλον του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Αργεντίνος ζει για την ομάδα του και κάθε τίτλος μαζί της είναι ό,τι ονειρευόταν. Κάθε κακή σεζόν στους Καταλανούς είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω για την καριέρα του.

Σε καμία περίπτωση οι Καταλανοί δεν θέλουν να αμφισβητήσουν τον Μέσι, απλά προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και εμφανίζεται... εκτός κλίματος. Η απάντηση μάλλον είναι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, όπως αποκαλύπτει και η Sport. Μια ανανέωση της συνεργασίας ίσως θα ήταν ένα σημαντικό βήμα, ώστε οι δυο πλευρές να τα βρουν!