Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αθλητισμός



Στη «Χάλα Πιονίρ» με διπλάσιους φιλάθλους η Μακάμπι για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό;

Η Μακάμπι προσπαθεί να έχει στο πλευρό της όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (30/04).



Ο Τζορτζ Τσούνης παρακολούθησε το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/04) στην OPAP Arena.

O Τζορτζ Τσούνης πήγε στο γήπεδο, μετά από κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoff μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιατί κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα – Έχει προσλάβει «προπονητή ύπνου»

Ένας από τους λόγους που ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στα 39 του χρόνια ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο, είναι το γεγονός πως προσέχει πολύ τη διατροφή του, την προπόνησή του, αλλά και… τον ύπνο του.



Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League προκάλεσε νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με τη Super League να ολοκληρώνεται πλέον στις 19 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι στις 2 και στις 9 του μήνα οι Πειραιώτες θα παίξουν τα δύο ματς με την Άστον Βίλα.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη – Μέσα ο Γουόκαπ

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση και δεν θα ταξιδέψει σήμερα (23/4) στην Βαρκελώνη, με την παρουσία του στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) για τα playoffs της EuroLeague να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.



Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Κινγκς και ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στην ρούκι του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μετανιώνει για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ.