Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δεν συνεχίζει τη σεζόν ο Παπαδόπουλος



Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά την πόρτα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Λεβερκούζεν, τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Κολωνία και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπέστη πολύπλοκη εξάρθρωση ώμου και θα χρειαστεί να υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, κάτι που βάζει «φρένο» στην πολύ καλή πορεία που είχε μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως γράφουν στη Γερμανία, ο 23χρονος άσος θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον καθηγητή, Γιώργο Γκοδόλια, στο Χερν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Παπαδόπουλου ήταν στο γόνατο τον Νοέμβριο του 2012 και τον είχε κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά είχε κάνει δύο επεμβάσεις για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Στη συνέχεια, επέστρεψε και ταλαιπωρήθηκε με κάποια προβλήματα στον ώμο και τη δεύτερη φορά που χτύπησε στο ίδιο σημείο ήταν ξανά τον Νοέμβριο (του 2014) και επέστρεψε στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη Λεβερκούζεν.