Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κρατάει στην Α1 ο Πανελευσινιακός



 Παράταση ζωής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών πήρε ο Πανελευσινιακός μετά τη σημερινή του νίκη επί του Πανιωνίου και τις ταυτόχρονες ήττες των Τρικάλων και Νέας Κηφισιάς.

Τρία στα τρία ήθελαν οι «σταχυοφόροι» πριν την έναρξη των αγώνων της 24ης αγωνιστικής και ταυτόχρονα συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων για να ελπίζουν στο θαύμα.

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη επικράτησε 95-94 επί του Πανιωνίου, που έχει υποβιβαστεί, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης κι έκανε το πρώτο βήμα. Την ίδια ώρα δύο ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από τον Πανελευσινιακό γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Τα Τρίκαλα από τον Άρη με 74-81 στην θεσσαλική πόλη, ενώ ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε στη Δράμα της Νέας Κηφισιάς με 67-51. Οι Δραμινοί με τη νίκη τους έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στην Α1 πέτυχε ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Ίλιδας με 74-68 στην παράταση και παραμένει στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ, ενώ υποχρέωσε τους Αχαιούς στην έβδομη σερί ήττα τους.