Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συμφώνησε ο Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό - Ανανεώνει μέχρι το 2018



Το τυπικό μέρος της υπόθεσης απομένει για να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε στην πρόταση που του έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Αναστασίου και Παναθηναϊκός θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2018. Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση του τριφυλλιού και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο 42χρονος προπονητής, βρίσκεται στον πάγκο των πράσινων από το καλοκαίρι του 2013 και αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά θα συμπληρώσει πενταετία στον πάγκο της ομάδας και θα γίνει αυτόματα ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του συλλόγου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αναστασίου από τη δουλειά του οποίου είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενώ το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Αναστασίου, ο οποίος συμφωνεί απόλυτα με το πρότζεκτ των διοικούντων την ομάδα.