Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ολυμπιακός: Ψάχνει και αλλού για στόπερ



Παίκτης του Ολυμπιακού είναι επίσημα από χθες ο Φράνκο Χάρα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. 
Ψηλά παραμένει η περίπτωση του Λουίς Νέτο, αλλά φαίνεται πως παρουσιάζονται δυσκολίες στην υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να συμφωνήσουν με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ούτε με τον παίκτη. Οι Ρώσοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποιο κεντρικό αμυντικό, καθώς δεν έχει προχωρήσει η περίπτωση του Μαουρίτσιο από τη Σπόρτινγκ.

Έτσι όπως είναι φυσικό οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφονται και σε άλλες λύσεις, αφού πλέον απομένει μία εβδομάδα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Πριν από μερικές ημέρες οι Πορτογάλοι είχαν γράψει ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Μπράγκα για τον Σάντος, αλλά ο πορτογαλικός σύλλογος αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Στα υπ’ όψιν πάντως παραμένουν ο Νοβαρέτι (που ενδιαφέρει και την Κόλο Κόλο) και ο Σιανί της Λάτσιο, ενώ δυσκολίες παρουσιάζουν περιπτώσεις των Μεξές (Μίλαν) και Μπρούνο Αλβες (Φενερμπαχτσέ), ενώ έχουν διαψευστεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.