Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αναστασίου: Ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβουμε ψυχολογικά



Ξεκαθάρισε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η νίκη ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντικό θα είναι για την ψυχολογία του «τριφυλλιού» να επιστρέψει από την Ολλανδία με ένα καλό αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός παίζει την τελευταία του... ζαριά αύριο κόντρα στην Αιντχόβεν. Το «τριφύλλι» καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ολλανδούς, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μηδενιστούν οι ελπίδες πρόκρισης στοτς ""32"" του Europa League. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, στάθηκε στο πόσο σημαντικό θα είναι για την ψυχολογία του Παναθηναϊκού να φύγει με κάτι καλό από το «Philips Stadium» ενώ τόνισε πως στόχος του κλαμπ σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη!

Αναλυτικά:

«Είναι το τρίτο παιχνίδι και μετά από δύο ήττες είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε τα ματς κόντρα στην PSV. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι ένα καλό τεστ να δούμε το επίπεδο της δικής ομάδας για να ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε την βελτίωση μας. Αποκτήσαμε και αποκτούμε εμπειρίες και θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Για το αν είναι ιδιαίτερο ματς λόγω του ολλανδικού παρελθόντος του:

«Θα απαντήσω ξερά. Είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα».

Είναι ψυχολογικό θέμα ή απλά ένα ντεφορμάρισμα:

«Για εμένα είναι σημαντικό το αυριανό παιχνίδι. Σαν παιχνίδι θα έλεγε πως δεν παίζουμε άσχημα. Κινούμαστε πάνω στο πλάνο μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία της ομάδας. Είμαστε κοντά, είμαστε σε κάποια ματς άτυχοι. Πρέπει να κυνηγάμε την τύχη μας και να έχουμε μεγαλύτερη προσήλωση. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται και εμείς το βιώνουμε αυτό αρκετά το τελευταίο διάστημα».