Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ολη η Ευρώπη μιλάει για τον Γκατούζο!



Το απίστευτο ξέσπασμα του Γκατούζο μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά Μέσα, όπως στις Marca, Daily Mail και Mirror.

Πρόσφατο δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου ήθελε τον Ιταλό τεχνικό έτοιμο να τα... βροντήξει από τους Κρητικούς και να φύγει, ο ίδιος το διέψευσε όμως τον πλέον ένθερμο τρόπο μετά τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει και κάποιες πιο... βαριές εκφράσεις.

Ο Γκατούζο βέβαια παραμένει ένα τεράστιο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ορισμένα από τα μεγαλύτερα Μέσα σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ισπανία και φυσικά η Ιταλία έκαναν εκτενή αναφορά στο ξέσπασμά του, υπενθυμίζοντας πόσο... θερμός ήταν από τα χρόνια που βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα -όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία- Marca, Daily Mail, Mirror αλλά και  η Tuttosport (μαζί με αρκετά ακόμα ιταλικά Μέσα) είχαν στην πρώτη τους σελίδα στο διαδίκτυο τη συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού, σημειώνοντας τις υβριστικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε.