Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παναθηναϊκός: Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης



Στις 9 η σέντρα - Στο πλευρό των «πρασίνων» περίπου 700 φίλαθλοι

Λίγη ώρα έμεινε για την επανεμφάνιση του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα, στόχο έχει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνης της 5ης Αυγούστου στη Λεωφόρο.

Τελευταία προσθήκη για τους πράσινους ο Σπύρος Ρισβάνης καθώς ο προπονητής των πρασίνων έκρινε απαραίτητη την παρουσία ενός αυθεντικού στόπερ ως εναλλακτική λύση στον πάγκο, δεδομένου του κάκιστου και επιβαρυμένου από τη βροχή αγωνιστικού χώρου. Φόβος του Αναστασίου είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος ίσως προκαλέσει προβλήματα σε κάποιον από τους τρεις στόπερ, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλου οι οποίοι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται και οι δύο Κροάτες, ο Πράνιτς και ο Πέτριτς. Στο πλευρό των πρασίνων θα βρίσκονται περίπου 700 φίλαθλοι που ταξίδεψαν μέχρι τη Λιέγη. Το τριφύλλι θα ξεκινήσει με  Κοτσόλης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μέντες Λαγό, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ και Πέτριτς. Στον πάγκο θα είναι οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κλοναρίδης, Ντίνας, Πράνιτς και Καρέλης.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός προπονητής της Σαντάρ επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Καβασίμα, Σταμ, Ασλανάτζικ, Τεσέιρα, Φαν Ντάμε, Μπία, Μαρκέτ, Σιμάν, Καρσελά, Εζέκιελ, Ντε Καμάργκο.