Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Εθνική Ομάδα: Νοκ άουτ Τοροσίδης και Νίνης



Χωρίς τους Βασίλη Τοροσίδη και Σωτήρη Νίνη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα στα ματς των προκριματικών του EURO 2016 με Φινλανδία και Ρουμανία αντίστοιχα.

Ο Κώστας Τσάνας διέγραψε οριστικά από τον σχεδιασμό του για τους προσεχείς διεθνείς αγώνες το δεξιό μπακ της Ρόμα και το μέσο του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος υποβλήθηκε με μαγνητική τομογραφία και παρότι το αποτέλεσμα έδειξε σαφή βελτίωση της αρχικής κάκωσης στον οπίσθιο μηριαίο, εν τούτοις κατέστη σαφές ότι ο παίκτης δεν μπορεί να μπει σε προπόνηση πριν παρέλθουν τουλάχιστον επτά έως δέκα ημέρες.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση και διερεύνηση με υπέρηχο και διαπιστώθηκε οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Στη συνέχεια ο παίκτης έκανε και μαγνητική τομογραφία, που επιβεβαίωσε τη μυϊκή θλάση που έχει υποστεί και υποχρέωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή να μην υπολογίζει ούτε αυτόν .

Προς το παρόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει κάνει γνωστό αν προτίθεται να καλέσει άλλους ποδοσφαιριστές στις θέσεις των δύο προαναφερόμενων.