Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αμφίβολοι Λοτζέσκι και Ουότερς εν όψει της Γαλατάσαραϊ



Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Παρασκευής (17/3, 21:00) με τη Γαλατάσαραϊ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Χωρίς Λοτζέσκι και Ουότερς ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (15/3). Στην Αθήνα αφίχθη ο Ντάνιελ Χάκετ, έχοντας ολοκληρώσει το μέρος της αποθεραπείας του στο εξωτερικό. 

Ο Αμερικανός με ιταλικό διαβατήριο γκαρντ θα παρακολουθήσει τη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» με την τουρκική ομάδα από το ΣΕΦ. Χωρίς τον Γερμανό διεθνή σέντερ Τιμπόρ Πλάις, αλλά και τους Σιλμπ Πρέλντζιτς αναμένονται στην Ελλάδα οι Τούρκοι.

Η προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του Ντομινίκ Ουότερς, καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από συνδεσμική κάκωση αριστερού ταρσού. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ματ Λοτζέσκι να αποχωρεί. Ο σμολ φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού.

Ευχάριστη είδηση στον Ολυμπιακό αποτελεί η επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ στην Αθήνα. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα απέναντι στην Ούνιξ Καζάν και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, ο Χάκετ ολοκλήρωσε το μέρος της αποθεραπείας του στο εξωτερικό και από εδώ και πέρα θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ελλάδα και δίπλα στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.