Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αθήνα



O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε επίσημο δείπνο στο Athénée για τη λήξη του «Οur Ocean»

Παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Απριλίου, στο «Athénée»  το επίσημο δείπνο για την λήξη του «Our Ocean 2024» που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.

Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό, Dr Βασίλη Αποστολόπουλο, και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr, Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.



Ταξί: Τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη στην Αθήνα

Λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ εκτός από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χειρόφρενο θα σηκώσουν και τα ταξί στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες  ο ΣΑΤΑ θα συμμετέχει στην απεργία και έτσι τα ταξί θα μείνουν… παρκαρισμένα την Τετάρτη (17/04) από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 3 το μεσημέρι.



Ατύχημα με τρόλεϊ και τουριστικό λεωφορείο

Πολύ σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα πρίν από λίγο λίγο με εμπλοκή ενός τρόλεϊ και ενός διώροφου τουριστικού λεωφορείου.



Ελληνικό: Πεντάστερο ξενοδοχείο και πολυτελή διαμερίσματα θα περιλαμβάνει ο Πύργος

Μία ακόμα στρατηγική συνεργασία οριστικοποίησε η LAMDA Development, αυτή τη φορά με εταιρεία του ομίλου Brook Lane Capital, για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου πύργου μικτής χρήσης εντός του Επιχειρηματικού Κέντρου, ένα σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό που είναι σε πλήρη εξέλιξη.



ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο

Διψήφια αύξηση ύψους 10,1% σημείωσαν τον φετινό Ιανουάριο τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων.



Βύρωνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου- Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Η αθλητική εκδήλωση «Δρόμοι Ελεύθεροι» που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) στο Βύρωνα θα επιφέρει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.