Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 -
Μέτριο

18 °C

Σήμερα, 25. Μαΐου 2017

αστυνομικόςΤραγωδία στη Φωκίδα: Αστυνομικός τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 48χρονος αστυνομικός από τη Φωκίδα, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Ευπαλίου ο οποίος αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι.Θρήνος στη Φωκίδα: Αστυνομικός έβαλε τέρμα στη ζωή του

Τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο έβαλε ένας 48χρονος αστυνομικός από τη Φωκίδα, ο οποίος υπηρετούσε στο Α.Τ. Ευπαλίου.

Το πρωί ο 48χρονος δεν πήγε στην δουλειά του. Αρχικά οι συνάδελφοι του υπέθεσαν ότι θα ήταν αδιάθετος, αλλά όταν περνούσε η ώρα και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του.Εξάχρονος έγινε για λίγο αστυνομικός της ΕΚΑΜ

Ο 6χρονος Νικόλας είχε την ευκαιρία να μεταμορφωθεί για μερικές ώρες σε αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), να ντυθεί με στολή και μαζί με τους συναδέλφους του να σώσουν θύμα απαγωγής, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου.Σπάρτη: Παρέσυρε αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε!

Σε όλη τη Λακωνία αναζητούν οι αστυνομικοί τα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού που εμβόλισε τη νύχτα του Σαββάτου τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας συνάδελφός τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντάς τον και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον!Μιλάνο: Άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό και στρατιωτικό σε σταθμό τρένων

Ένας άνδρας μαχαίρωσε χθες έναν στρατιωτικό και έναν αστυνομικό στον  σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.

Και οι δύο αξιωματούχοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.Δικηγόρος χτύπησε μέχρι λιποθυμίας αστυνομικό στα δικαστήρια! (Φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας.

Δικηγόρος σε έξαλλη κατάσταση αφού διαπληκτίστηκε πρώτα με τη γραμματεία, επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας.