Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αποτελεσματα



Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.



Πανελλαδικές 2021: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων και αθλημάτων

Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.



Πανελλήνιες 2021:Εκτός ΑΕΙ 26.452 υποψήφιοι

Εκτός Πανεπιστημίων,  αναμένεται να μείνουν περίπου 26.452 υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2021, λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.



Προσλήψεις - Ειδικοί Φρουροί: Αυτοί είναι οι 1.500 που διορίζονται στην ΕΛΑΣ - Δείτε πίνακες

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ονόματα των διοριστέων για τις 1500 προσλήψεις ειδικών φουρών στην  Ελληνική Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως:



Βαθμολογίες Πανελληνίων - Αποτελέσματα την Παρασκευή στις 13:00

Επίσημη ενημέρωση για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων, που θα διαμορφώσουν εν πολλοίς τις Βάσεις 2019, έδωσε προ ολίγου το υπουργείο Παιδείας.



Πανελλαδικές 2019: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019 των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, το μεσημέρι της Παρασκευής θα αναρτηθούν στα λύκεια οι καταστάσεις με τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων, χωρίς να είναι βέβαιο ακόμα αν θα δοθούν και τα στατιστικά στοιχεία.