Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αποκατάσταση



45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας - Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό Μέγαρο

Μήνυμα ενότητας σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των εθνικών μας θεμάτων απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του στη δεξίωση για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, που άνοιξε με τον Εθνικό Ύμνο από την παιδική ορχήστρα της Λυρικής και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, πολιτικών αρχηγών, υπουργών



Παναγία των Παρισίων: 750 εκατομμύρια ευρώ ήδη από δωρεές

Από την Apple μέχρι την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και από χιλιάδες ανώνυμους πολίτες μέχρι πάμπλουτες οικογένειες και ομίλους, οι δωρεές για να ανοικοδομηθεί η Παναγία των Παρισίων ξεπέρασαν ήδη τα 750 εκατομμύρια ευρώ, σε μια πρωτοφανή ένδειξη αλληλεγγύης.



Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση της Κρήτης

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν η ΔΕΗ και ο διαχειριστής του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τη σημερινή γενική διακοπή ρεύματος στην Κρήτη.



Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Χανίων

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση περιοχών των Χανίων που είχε διακοπεί από τις 12 το μεσημέρι λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που προέκυψε από έκρηξη στην Μονάδα Παραγωγής Ενέργειας Λινοπεραμάτων Ηρακλείου με αποτέλεσμα πολλές περιοχές της Κρήτης να βυθιστούν στο σκοτάδι.



Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε μπλακ άουτ στη Ρόδο

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε σημειωθεί νωρίτερα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Ρόδο, εξαιτίας της οποίας είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση όλου του νησιού.

Συνεργεία της επιχείρησης κατάφεραν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα και ήδη έχει ξεκινήσει σταδιακά η ηλεκτροδότηση περιοχών του νησιού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Ρόδο.



Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Μάτι: Με ρυθμούς «χελώνας» οι εργασίας αποκατάστασης

Οι αντοχές και κυρίως η υπομονή των πυροπλήκτων σε Μάτι και Νέο Βουτζά φαίνεται πως δοκιμάζονται ξανά, καθώς οι κάτοικοι δεν βλέπουν ουσιαστικές ενέργειες σε συγκεκριμένα θέματα αποκατάστασης, παρά τις πρόσφατες υποσχέσεις Σπίρτζη κατά τη διάρκεια των δύο επισκέψεών του (με άλλους υπουργούς και υπηρεσιακά στελέχη) στις 12 και στις 14 Σεπτεμβρίου.