Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αντιλαϊκά μέτρα



Δ. Κουτσούμπας: «H κυβέρνηση βάζει την υπογραφή της σε νέα αντιλαϊκά μέτρα»

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σήμερα στον Σκάι και στην εκπομπή «Αταίριαστοι». 



ΚΚΕ: Αντιλαϊκά μέτρα, ανατροπές στα εργασιακά και ψίχουλα για να «χρυσωθεί το χάπι»

«Από τη μία μόνιμα αντιλαϊκά μέτρα, χωρίς ημερομηνία λήξης, όπως η περικοπή του ΕΚΑΣ και οι ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα κι απ’ την άλλη εφάπαξ ψίχουλα για να “χρυσωθεί το χάπι” και διαβεβαιώσεις προς τους λεγόμενους θεσμούς, ότι δεν πρόκειται να επαναληφθούν» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ, για την διαπραγμάτευση.



ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κρύβει ότι το κλείσιμο της β' αξιολόγησης θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κι όσοι άλλοι εμφανίζουν ως "επιτυχία" το γρήγορο κλείσιμο της β' αξιολόγησης αποσιωπούν προκλητικά απ' τον λαό ότι αυτή θα συνοδεύεται από σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, που ήδη έχουν ξεκινήσει να ψηφίζονται στη Βουλή και τα οποία θα παραμείνουν και θα κλιμακωθούν, ακόμη κι αν υπάρξει κάποιας μορφής ελάφρυνση του χρέους», αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ



ΚΚΕ: Η κυβέρνηση προσέρχεται στο Eurogroup με προίκα τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε

«Η κυβέρνηση προσέρχεται στο σημερινό Eurogroup με προίκα τα βαριά αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε, προίκα που θα μεγαλώνει για να πληρωθεί το χρέος και για να ανακάμψει η κερδοφορία του κεφαλαίου. Αυτό προκαθορίζει ότι όποια συμφωνία επιτευχθεί σήμερα θα είναι, από χέρι, αντιλαϊκή» αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ.