Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

άνοδος



Ανοδική η πορεία της επιβατικής κίνησης σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το α΄ δίμηνο του 2019 η αεροπορική κίνηση της χώρας μας παρουσιάζει σταθερή αύξηση, καθώς καταγράφεται ανοδική πορεία σε όλους τους δείκτες. Ο συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών έφθασε τα 4.237.786, παρουσιάζοντας αύξηση 10,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, όπου είχαν διακινηθεί 3.828.882 επιβάτες.



Οι Αμερικανοί αγρότες φοβούνται την άνοδο της Ρωσίας

Οι Αμερικανοί αγρότες προειδοποιούν για τις συνέπειες του εμπορικού πολέμου και συγκεκριμένα για τα κινεζικά αντίποινα, που κατευθύνονται πρωτίστως εναντίον τους, αλλά έχουν ακόμη έναν μεγάλο φόβο: την ταχεία άνοδο της ρωσικής αγροτικής παραγωγής. 



Ηπιο ανοδικό ξεκίνημα για το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ηπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

 

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 684,42 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,40%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,12 εκατ. ευρώ.



Ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ισχυρή ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, στον απόηχο των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Η αγορά ανέκαμψε πάνω από τα επίπεδα των 700 μονάδων, μετά από επτά πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε σημειώσει συνολικές απώλειες 7,43%.



Χρηματιστήριο Αθηνών: Εύθραυστη η άνοδος 0,87%

Εύθραυστη η άνοδος που συντηρείται στην Αθήνα καθώς η αγορά κινείται με κέρδη 0,85% και ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 694 μονάδες.



Δεύτερη συνεχόμενη μέρα ανόδου για την τουρκική λίρα

Ανοδικά έναντι του αμερικανικού δολαρίου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κινείται η τουρκική λίρα, πέφτοντας κάτω από τις 6 λίρες ανά δολάριο.

Στις 10.20 το πρωί της Τετάρτης, η ισοτιμία διαμορφωνόταν σε 5,99 τουρκικές λίρες ανά δολάριο ΗΠΑκαι ενώ τη Δευτέρα είχε σκαρφαλώσει σε ιστορικό υψηλό, μέχρι και στις 7,24 λίρες ανά δολάριο.