Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αναστασιαδης



Εμβολιασμοί παιδιών – Κύπρος: Συναγερμός για τις απειλές που δέχονται μέλη της Παιδιατρικής Εταιρείας

Αναβρασμός επικρατεί στην Κύπρο και στις Αρχές της για τις απειλές που εξαπολύονται τα τελευταία 24ωρα εναντίον μελών της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, έπειτα από την απόφαση του συμβουλίου της να συστήσει στους γονείς τον εμβολιασμό παιδιών 12 ετών και άνω.



Επιστολή στον Ν. Αναστασιάδη έστειλε ο Τζο Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον εκλελεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν, σε απάντηση της συγχαρητήριας επιστολής που απέστειλε ο κ. Αναστασιάδης προς τον κ. Μπάιντεν μετά την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.



Κύπρος: Aύριο θα εμβολιαστεί ο Ν.Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα εμβολιαστεί αύριο, Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο εμβολιασμός θα γίνει στο Κέντρο Υγείας, στα Λατσιά.



Κύπρος: Σε εξέλιξη η συνάντηση Δένδια- Αναστασιάδη

Δεκτός από τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη γίνεται αυτή την ώρα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Η συνάντηση πραγματοποιείται στην προεδρική κατοικία, στο Τρόοδος.



Στην Κύπρο ο Κώστας Μπακογιάννης! Συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη

Καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε ότι «εκφράζω την ιδιαίτερή μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω έναν αγαπημένο φίλο, αλλά και ιδιαιτέρως τον γιο μιας αγαπητής μου φίλης από το 1985. Κοινοί αγώνες, κοινοί προβληματισμοί και κοινή πορεία.



Ο Μητσοτάκης και ο Αναστασιάδης σχολιάζουν τον καιρό

O καιρός είναι το θέμα με το οποίο συνήθως ξεκινούν τις συζητήσεις τους οι Βρετανοί. Κάπως έτσι όμως ξεκίνησαν τις δηλώσεις τους ενώπιον των καμερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης. 

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου εν όψει της υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας (με το Ισραήλ) για τον αγωγό Eastmed.