Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αλεξανδρούπολη



Αλεξανδρούπολη: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Για τις 19 Απριλίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης η δική του καθηγητή που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή μαθήτριας.



Αλεξανδρούπολη: Οι παράξενες συμπεριφορές που «πρόδωσαν» την εκπαιδευτικό που κλείδωνε παιδιά σε αποθήκη

«Δωμάτιο αποσυμπίεσης», στο οποίο τα παιδιά «θα διαχειρίζονταν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους, χαρακτηρίζει στο μίνι απολογητικό υπόμνημα, που έδωσε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η παιδαγωγός που ομολόγησε ότι κλείδωνε παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού σε ένα μικρό αποθηκάκι του κτιρίου, με κλειστά τα φώτα.



Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη καθηγητής στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέβαλε μαθήτρια σε βάρος σε βάρος του.



Αλεξανδρούπολη: Αεροδιακομιδή βρέφους 40 ημερών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής βρέφους από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα. 



Σκρέκας: Το FSRU Αλεξανδρούπολης ενισχύει την εθνική ασφάλεια και την τοπική οικονομία

«Η Αλεξανδρούπολη έχει μετασχηματιστεί σε ενεργειακή πύλη εισόδου στη Νοτιανατολική Ευρώπη, με τα έργα υποδομών που έχουν γίνει την τελευταία πενταετία και προσδοκούμε να στηρίξουμε περαιτέρω την μεταποίηση και την παραγωγική βάση της περιοχής, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ευημερία και ευζωία για τους κατοίκους της περιοχής».



Σα να μην υπάρχει κορονοϊός! Εικόνες – σοκ από γάμο στην Αλεξανδρούπολη και επέμβαση της Αστυνομίας

Είναι απίστευτα τα όσα έγιναν χθες βράδυ, σε μουσουλμανικό γάμο, στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιος αριθμός ανθρώπων πήγε στο σημείο και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, άρχισε να γλεντάει!