Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αισιο



Αίσιο τέλος για την περιπέτεια ελλήνων μαθητών από εκπαιδευτική εκδρομή

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια 32 μαθητών του Λυκείου και των τριών συνοδών καθηγητών τους. Με δαπάνη του υπουργείου Παιδείας θα επιστρέψουν αεροπορικώς την Τρίτη στην Αθήνα οι μαθητές και οι τρεις συνοδοί καθηγητές της Γ΄ Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών.



Αίσιο τέλος για τοναγνοούμενο κολυμβητή στο Μαύρο Λιθάρι

Εντοπίστηκε ο 26χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Κυριακής στο Μαύρο Λιθάρι.

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε, καλά στην υγεία του βρέθηκε, στη θαλάσσια περιοχή της βόρειας νησίδας της Αρσίδας που βρίσκεται στον Σαρωνικό.

Τη νύχτα ο νεαρός εντοπίστηκε κατάκοπος, αλλα σώος από ψαράδες στην περιοχή της Σαρωνίδας.



Ζάκυνθος: Αίσιο τέλος για τον 18χρονο αγνοούμενο στον Λαγανά

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια αναζήτησης ενός 18χρονου τουρίστα που αγνοείτο από χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου.



Χανιά: Αίσιο τέλος για το ζευγάρι στα Λευκά Όρη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ζευγαριού από το Βέλγιο, που έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στα Λευκά Ορη.

Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης ειδοποίησε τις Αρχές, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης, ότι έχασε τον προσανατολισμό του ενώ κατέβαινε από το Ξυλόσκαλο στην περιοχη Ομαλός.



Σομαλία: Αίσιο τέλος στην πειρατεία σε δεξαμενόπλοιο

Ελεύθερα αφέθηκαν τα οκτώ μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου Aris 13, το οποίο κατέλαβαν τη Δευτέρα Σομαλοί πειρατές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Oceans Beyond Piracy (OBP) Τζον Στιντ, το λιμενικό του Πούντλαντ -ημιαυτόνομης επαρχίας της Σομαλίας- έκανε στους πειρατές «μια προσφορά που δεν μπορούσαν να αρνηθούν».



Σκόπελος: Αίσιο τέλος για τους αποκλεισμένους

H περιπέτεια ενός άνδρα, μιας γυναίκας και μιας τετραμελούς οικογένειας είχε αίσιο τέλος αφού αποκλέιστικαν σε περιοχή της Σκοπέλου λόγω των άσχημων  καιρικών συνθηκών.