Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αγγλία



Η καταιγίδα Γιούνις σαρώνει την Αγγλία και τη βόρεια Γαλλία

Ριπές ανέμου σχεδόν 200 χιλιομέτρων την ώρα στις ακτές, οι δρόμοι στο Λονδίνο έρημοι, εκτεταμένες διακοπές ρεύματος... Η καταιγίδα Γιούνις σαρώνει σήμερα τη νότια Αγγλία και προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου στην Ιρλανδία, προτού κατευθυνθεί προς τη βόρεια Γαλλία και το Βέλγιο.



Ο Γέροντας Εφραίμ μιλάει με τους Φίλους Αγίου Όρους Αγγλίας – (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε την διαδικτυακή σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και τον σύλλογο Φίλων του Αγίου Όρους Αγγλίας που μεταδόθηκε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Pemptousia TV το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021.



Ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου πακέτου στο Μάντσεστερ

Ο σιδηροδρομικός σταθμός που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ εκκενώθηκε σήμερα το πρωί και ένας άνδρας συνελήφθη καθώς υπήρξαν αναφορές για ύπαρξη ενός ύποπτου δέματος, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC. 



Νεαρός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο στην Αγγλία

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο του Έσεξ, στην Αγγλία.

Ο 21χρονος Μαξ Χάλκροου, που αγωνιζόταν στη Debden Park FC, έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν η BMW στην οποία επέβαινε, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο.



Σαν σήμερα: Το 1905 Αγγλία και Γαλλία τάσσονται υπέρ της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα

454 π.Χ: Τελειώνει ο εξαετής πόλεμος Αθηναίων και Περσών στην Αίγυπτο. Σκοτώθηκαν 20.000 Αθηναίοι και περιήλθαν στους Πέρσες η Αίγυπτος και η Κύπρος.

1544: Άλωση των Αιολίδων Νήσων από το Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα.



Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω. Το παιδί, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι.